Wat wij doen

Bij Elektro Techniek Raalte zijn zowel particuliere- als zakelijke klanten van harte welkom. Voor ieder vraagstuk op het gebied van elektrotechniek, zonnepanelen en kastenbouw zoeken wij een passende oplossing. Daarbij kijken we naar welk modern en duurzaam systeem bij uw wensen past. Ook voor beheer en onderhoud kunt u bij ons terecht. 

Elektrotechniek

Elektrotechniek

Bouwkundige projecten kunnen niet zonder elektrotechnische voorzieningen. Denk daarbij aan de aanleg van voedingen, het aanpassen/uitbreiden van meterkasten en het monteren en aansluiten van verlichtingssystemen.

(huis)besturingstechniek

(huis)besturingstechniek

Voor uw industriële processen en gebouwmanagement bieden wij oplossingen op maat. We passen meet- en regeltechniek, maar ook proces- en installatiebekabeling toe op productie- en klimaatinstallaties en gebouwbeheerssystemen.

Duurzame techniek

Duurzame techniek

Duurzaamheid is tegenwoordig niet meer weg te denken. Ook bij Elektro Techniek Raalte is dit een belangrijk begrip. Wij helpen u graag om uw bedrijf of woning energiezuiniger te maken. Dit kan door het plaatsen van PV-panelen of de huidige verlichting vervangen door LED verlichting.

Beheer en onderhoud

Beheer en onderhoud

Alle technische installaties hebben vroeg of laat onderhoud nodig. Dit werk nemen wij u graag uit handen. Bij storingen en calamiteiten zijn wij 24/7 bereikbaar!